schaduw
Achtergrondafbeelding

Stages en leerwerkplekken

Gaat je interesse uit naar het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid? En ben je nieuwsgierig naar het werken met deze doelgroep met behulp van de methodiek krachtenaanpak? Ben je leergierig en ga je graag een uitdaging aan? Dan zit je bij ons goed! Wij bieden je een veelzijdige stage- of leerwerkplek, waar je veel kán en mag leren.

Bij Leviaan werken we vanuit de kernwaarden ontwikkelen, verbinden en vertrouwen en vanuit het gedachtengoed van de krachtenaanpak. Samen met de begeleiders werk je binnen een wooncirkel, in de ambulante begeleiding, of op een locatie waar onze cliënten werken, leren en participeren.

Stage Februari

Vraag bij de afdeling opleidingen naar de stagemogelijkheden voor februari-instroom. (opleidingen@leviaan.nl)

Stagemogelijkheden

Wij hebben stageplekken voor HBO studenten:

  • Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
  • Sociaal Pedagogische Hulpverlening
  • Social work
  • Toegepaste psychologiee

Voor MBO studenten:

  • Verpleegkunde (met uitzondering van verpleegtechnische handelingen)
  • Agogisch medewerker GGZ
  • Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening
  • Medewerker Maatschappelijke Zorg
  • Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

Een stage bij ons is voor een periode van minimaal een half jaar en ten minste 16 uur per week. Je werktijden zijn afhankelijk van het rooster van de betreffende locatie. Je ontvangt van ons een stagevergoeding conform cao-GGZ.

Leerwerkplekken woonbegeleider (MBO)

Binnen Leviaan zijn er leerwerkplekken voor studenten die een beroepsbegeleidende leerweg (BBL) of een duale opleiding MBO niveau 4 opleiding volgen van bijvoorbeeld opleidingen zoals ‘persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen’ of ‘agogisch medewerker GGZ’. Je bent in dienst bij Leviaan en combineert werken en leren.

Je krijgt gedurende je opleiding een contract van 29 uur per week. Hiervan werk je 24 uur en zijn de overige uren studie uren. Ieder schooljaar ga je op een andere locatie aan het werk, zodat je de verschillende werkplekken binnen onze organisatie leert kennen.

Geen vacature?

Zoek je een stage of (leer)werkplek die wij nu niet aanbieden? Dan kun je jouw aanvraag laten opnemen in de kandidatenbank:

  • Schrijf je in op onze kandidatenbank en geef hierbij aan dat je opzoek bent naar een stage of leerwerkplek, voor welke opleidingsrichting/vakgebied en voor welke periode. Ook kun je binnen jouw account een emailservice activeren, je krijgt dan automatisch bericht zodra er een passende stage of (leer)werkplek wordt gepubliceerd.